Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


NÄR HJÄRTAT GRÅTER

NÄR HJÄRTAT GRÅTER

Visst gör det ont
när hjärtat gråter
av sorg
som ingen ser.
För vem kan se
när hjärtat gråter
när tysta läppar
tappert ler.

Ja vem kan ana
all den oro
som i hjärtat
döljer sig.
Vem kan se
all sorg och smärta
som så bittert
plågar dig.

Så bär du allena
din plåga,
du finner ej ro
eller tröst.
Du ler fastän hjärtat gråter,
det brinner som eld
i ditt bröst.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 615 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-27 13:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert skaldat!
2012-04-27

  Ljusletaren VIP
Sanna ord om sorg ... tack!

/kram
2012-04-27

  Elinsomalltid
Åh! Viktigt ämne, framfört på ett enkelt och stilfullt sätt. Att dölja sin sorg..
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl