Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dina solglasögon som du fick på köpet, när du köpte det andra paret som du inte behövde

Jag lånar pengar för att
Köpa saker som jag inte behöver
För att
Imponera på vänner som jag inte
Tycker om

Är det konstigt att vårt samhälle är på väg åt fel håll?




Fri vers av snej
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 00:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gillar ironin ;-)
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej