Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad blev det av oss?


Över staketet
i jakt på grönare gräs
och du sa:
"Den här stan är utan andetag"
Till skolgården om natten
för att dunka problemen
i en basketkorg

Vi satt på uteserveringen
dagen innan dem stängde stället
Fjorton år
Oskuld
Trocaderon var en öl

Vi lekte vemod med plastsvärd
som barn
90 tal kontra obesvarat 00 tal
Idag vet man
hur det verkligen känns

Vi stal fastän det var så billigt
Trotsade trafiken
med gruskorn i pannan
Du sprang med CAPS LOCK i blicken
Har aldrig sett dig så rädd

Vet inte vem du är idag
Ens om du skulle le
när jag påminde dig
om mitt namn,
vår tid
Gränserna som skiftade
från tillstånd till tillstånd

Du bara förblev bortom synhåll




Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus