Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vacker varelse i månskuggans sken!


Det var en av de mörkaste nätter som jag någonsin har varit med om

i hela mitt liv

när jag plötsligt bara fick syn på henne

En vacker varelse i månskuggans sken

Och när hon då bara log emot mig, så vart jag bara alldeles skakig

och darrig i mina ben

De som nu sitter på mina bara knän

För hon var ju så skimrande vacker och klar

helt underbar

Och med den blick som hon då bara gav mig, fick mig

att känna mig

som en glad liten delfin

som hoppar fritt fram på ett öppet hav

Ja, så det där var helt klart en av de bästa stunder

som jag någonsin

har varit med om i hela mitt liv

då hon var så otroligt vacker och underbar

Undrar bara vart hon kom ifrån denna så vackra varelse

som jag nu såg i månskuggans sken

Så allt är som en liten förtjusande dröm ifrån ingenstans....

Ken Cassel
28/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-28 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel