Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Hon som är min mamma har låtit håret växa
Säger att pappa tycker om att se hennes nacke
när hon har det i knut

Hon som är min mamma sitter i solen och hennes fräknar glittrar så fint
Säger att hon skulle vilja åka bort någonstans
på egen hand
För att bli lite mera självständig

Hon som är min mamma har lagt upp benen på pallen och låter solen värma dem
Säger att hon tycker att det är roligt att spela trumpet igen
och hennes fina ögon ler

Hon som är min mamma är så vacker när hon visar mig
alla sina åldrar


Och jag har förlåtit henne allt




Fri vers (Prosapoesi) av Saring
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-01 11:28



Bookmark and Share


    JO:82
Fint=), det är viktigt att kunna förlåta men ibland går det inte..!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring