Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mcdonalds


Baby, jag är mer än dem
Baby, jag är mer än oss
Du är skräpmat
Du vet, jag älskar skräpmat
Hur jag ler när du spiller ketchup
och fotografen ropar:
"Double cheese!"

Men sorry,
kommer lämna allt på bordet
Mitt liv är ingen plusmeny




Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 15:56



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Helt klart klockren! Djup innebörd med en aning svart humör i det hela! Gillar
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus