Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fortfarande ha dig om nätterna

Heder och samvete,
jag taffsar inte,
håller mina händer i styr.

Låter dig vara ifred,
om du snälla, låter mig få sova sked.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann