Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


DU MÅSTE VÅGA



Du måstevara hemma
när glädjen drar förbi,
du måste våga öppna
din dörr.
Det båtar så föga
att sorgsen gå
och drömma
om det som var förr.

Du måste bygga
en egen bro
över smärtornas
mörka vatten,
i tro,
att det gryr en morgon
för dig,
efter Getsemanenatten-

Ingvar Björkdahl
Mariestad
,




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Mycket sagt på få rader. En puff i rätt riktning.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl