Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januaris drömmar om att barfota få gå genom gräset en tidig försommarmorgon..


Sommarlängtan


Eos salta tårar
gryningens svala droppar

mot bar junihud




Bunden vers (Haiku) av raphaela
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-01-31 13:43



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Skön kontrast som väcker vårkänslor till liv.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela