Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kommer hem efter jobbet


så slår jag på min dator

Kollar genast om jag har fått in några nya meddelanden

ifrån mina skrivarvänner

på Poeter.Se

Tittar in om det är någon som har tyckt om det som jag har

skrivit dagen innan

Tittar sen lite här och där på vad andra har skrivit

för att därefter själv ge

en och en annan liten kommentar

Och den här personen har visst skrivit någonting

riktigt bra

Något som jag tycker om

Så den här personen verkar vara ganska så cool

och reko

och smått underbar

Så vem hon eller han nu än är, så hoppas jag att den personen

bara har det bra

För det som jag precis fick läsa gjorde i alla fall mig glad

Och det måste jag ju bara få tala om....


Efter det så går jag in på Works programmet

för att själv försöka

skriva ner någonting

Någonting som jag sen kan skicka in

Någonting som jag sen hoppas att någon bara ska

tycka om

Och så här håller jag på dag ut och dag in, varenda dag

när jag kommer hem efter jobbet

Om och om igen under kvällen, så tittar jag självklart in

titt som tätt

För att vara medlem här på Poeter. Se känns det

i alla fall för mig

bara helt rätt....

Ken Cassel
6/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 16:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Du beskriver precis som det är. Toppen.
2012-05-06

    ej medlem längre
Du är en god man Ken,enGudagåva!
2012-05-06

  Rise Little One
Andra har säkert likadana rutiner som dina Ken
2012-05-06

  Lynx63 VIP
Skit bra, du kan ju. :))
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel