Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolores Space

livet är lager av illusioner
ett oändligt block, två oändliga block
en omöjlighet
och inget annat
en fladdrande skugga
av ett levande ljus
svävar orörlig mellan
tidsrymderna
rullar sedan ihop sig
och slickar sig bakom öronen

lager för lager,
närmas det innersta rummet
där sanningen står skriven på väggarna

jag brukar välja att förlora fotfästet,
framför att förlora bitar av mig själv

sväva två centimeter ovanför marken
tills någon vill att jag ska landa







Fri vers av desert star
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-08 21:41



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
mycket bra skrivet, med insikt om både ord och mening. Vacker likväl
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star