Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


PÅ EN KYRKOGÅRD



Jag stannade till vid en kyrkogård,
en dag, när jag for där förbi
Jag längtade efter stillhet och ro,
att en stund få känna mig fri.

Så gick jag där stilla på grusad gång
och läste på vård efter vård.
Och tänkte,
vad mången som tårar fält,
i sorg,
på en kyrkogård.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vilsam plats att finna ro på

dagens tankar sammanlänkade med gårdagens...

fint skrivet
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl