Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


VAD ÄR JAG VÄL MER...



Vad är jag väl mer,
än ett ynka flarn,
ett vajande rö
för vinden.
Ett ängsligt,
övergivet barn
som gråter
vid stängda grinden.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl