Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar in i dina så förtjusande ögon


då jag försöker att se vilka hemligheter

som döljer sig där

Jo, för jag vill veta allting om dig, och vem du är

Ja, jag vill veta om det finns någon chans

att du kan bli kär

Bli kär i en som lilla mig

Och det bara sådär


Ja, jag vill veta allting om dig, så därför tittar jag upp

och tittar ner

tittar in och tittar ut

Så var nu så snäll, och bara öppna dina så vackra ögon

så att jag kan få se utifall det blir

du och jag

en dag till slut

För aldrig att jag ger upp eller ger in

För jag vill ju att du ska få veta att jag tycker att du är

så himla otroligt charmig

vacker och fin

Och då jag hoppas att du en dag bara ska bli min

Mitt eget lilla kärleks vin...

Jag tittar in i dina så förtjusande ögon!

Ken Cassel
10/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 15:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
Sötare än så här kunde inte bli Ken. Bravo, gillar den mycket.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel