Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din ärthjärna!


Hm

Det kanske är en bra rubrik som kan dra blickarna åt sig

Okej, jag provar

Jag försöker


Du din ärthjärna

Tänk efter först innan du öppnar din så söta mun

För när du kläcker ur dig en massa sådana där konstigheter

så får man lätt känslan av

att du är lite dum

En dumskalle

En som inte tänker efter först

En som inte ens orkar att tänka

För att tänka på någonting skiter väl du i

För du skiter väl i att du är helt likgiltig

Bryr dig inte om någonting

Bara dig själv i denna melodi

Och politik

Politik

Vad är det för någonting?

Är det någonting som man kan käka, eller

Kan man käka spik?


Har väl själv blivit allt för sårad, allt för många gånger

antar jag

då kärt barn får många namn


Du din ärthjärna

Jag vill inte tro att du är dum

Känner dig allt för väl för det

Jag tror bara att du spelar dum just nu

Spelar över

Ja, jag vill tro att du bara är lite osäker just nu

Men du kommer nog snart till sans igen, min älskade vän

då vi åter kan käfta lite

med varann på kul...

Ken Cassel
10/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-10 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel