Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Säkerheten


Låg utsträckt.
På golvet.
På mattan.
På grund av,
Jordens inre.
Täckt av säkerhet,
att inte kunna falla,
och dras längre ned.
Än till det,
att dragningskraften,
slutat andas.




Fri vers av Maggie
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:31



Bookmark and Share


  Christer VIP
skönt långsam...gillar slutraderna bäst.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie