Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag nu


Ensam i mitt näste.
I väntans tid.
På bättre tider.
Då jag lärt mig flyga,
till trädet.
Vars grenar sträcker sig,
enda ned till marken.
Och berör mig.
Där jag är just nu.




Fri vers av Maggie
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-01-31 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie