Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester tider!


Över vidsträckta stränder och skogar och stäpper

och öknar

kommer de alla att få flyga förbi när de alla

är på väg

emot ett annat land

Ifrån kalla norden till Thailand

Tio timmar tar ett direkt flyg

Arlanda vs Bangkok

Och de alla längtar nu så, att bara få bryta sina gamla

vanliga mönster hemma

för några veckor

Komma ner till värmen

Komma ner till paradiset

Landet som nu ligger vid och alldeles bredvid ekvatorn

Så för några veckor kommer de alla att verkligen känna sig fria

Känna av den mänskliga faktorn

Möta på nya människor och vara riktigt sociala

Surra lite med folket, med ett stort litet leende

Och lyckliga och glada kommer de alla att vara, när de bara

går ner till stranden

för att bada...


Så alla längtar de nu så, att bara få upp till himmelen gå

där de nu sitter och väntar

på att planet ska lyfta

ifrån Arlanda....

Semester tider!!!

Ken Cassel
11/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel