Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tittar dig omkring där du sitter eller står just nu


så kanske du får se något riktigt kul?

Någonting som du kanske kommer att minnas

för all evighet

För titta där

Där lyser visst månen med sitt gula blod

Och titta där

Där flyger visst en konstig raket

Ser ut som ett litet ufo

Så kanske den nu kommer ifrån en annan planet

Ja, jag bara undrar

För vem vet


Själv så tittar jag mig omkring med hungriga ögon

just nu

För kanske jag kan få syn på några vackra kvinnor

som står och klasar sig

i något hörn, här på södertörn

Vackra kvinnor precis som du

För förtjusande tjejer är alltid lika kul

Och ibland så kan jag ju inte låta bli att små skoja lite

med dem

då jag går fram och säger ett litet Buu

Och det med ett riktigt stort leende på mina läppar

då förstås


Alla vill vi väl alltid se någonting nytt

Någonting som vi inte har sett förut

Men om vi inte tittar oss riktigt ordentligt runt omkring

så lär vi heller aldrig riktigt få veta

vad det är som händer

bakom nästa knut

Och det är ju bara för tråkigt om man får veta efteråt

att man bara har missat någonting

riktigt roligt där

Och det bara för att man inte har varit riktigt vaksam

Som det här lilla alstret till exempel, som nu bara

tar sitt lilla slut

SLUT

Ken Cassel
11/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 14:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man vill ju inte missa någonting.
2012-05-11

  Lynx63 VIP
Den var bra :))
2012-05-11

  Rise Little One
det är ju viktigt att leva i nuet ja :)
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel