Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade mamma


Fridens liljor

Jag vill slumra till i din famn
jag vet att där är jag säker,
du är så vacker att liljekonvaljerna skäms och
det bästa av allt är att du är min
min mamma

Jag döper den här texten efter din dröm,
din dröm om blomsterbutiken Fridens liljor
önskar mig en ängel som jag kan sätta på din högra axel,
Hon ska alltid hålla dig säker

Jag är klumpig med ord, hur beskriver man sin
kärlek till den mor man varit arg på, bråkat med,
älskat samtidigt som man varit otacksam mot henne?
Det går inte,
en viss typ av kärlek går inte att sätta ord på och
det är just den här typen av kärlek men
jag älskar dig


min fridens lilja





Fri vers av fridens liljor
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa rader berörde mig ...

Vackert och ärligt framförd ...
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

fridens liljor