Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

42

jag har löst livet
hur det fungerar
det är att gå ur duschen på höger sida (obs viktigt)
att aldrig gå på a-brunnar
att inte förgudsskull inte ha nycklar på bordet
och det är att aldrig förvänta sig något
att ingenting kommer någonsin när du vill det
när du ligger ensammast i världen och allting värker
och hjärtat gör ondast och ingenting är vackert

och det är här jag tänker att
allt det där fina kommer inte när du vill
utan när du behöver det

men du behöver det verkligen nu
jag behöver det verkligen nu
för ingenting fungerar rätt och allting är slut
utnyttjad och bortslösad som skolmaten
och det har pågått så himla länge älskling
allting har gått så käpprätt
åt helvete
så himla länge
när blev livet en dålig komedi när började jag snubbla på mina skosnören
vid varje steg varje chansning varje risk slutar med ett fall

jag tror det är karma eller kanske något helt annat
men jag är trött och utmattad och bortdomnad i hela själen
och jag tycker inte om det alls
och jag har löst livet




Fri vers av hermitthefrog
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-05-13 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog