Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som sa att kvinnor var svaga har inte mött min mamma

Inflammerade fötter
här har någon tappat en tillbringare med kokhett ilska
på kvinnans fötter men hon biter sig i tungan
lyfter barnet och säger ingenting,
här har någon tappat kaffe med flit
fyllt av ilska

på min mamma

(varför pappa?)




Fri vers av fridens liljor
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-13 20:00



Bookmark and Share


  fellen
Hjärtskärande.
2012-05-19

  Brachmin
Kan inte greppa dikten i huvudet. Så fantastiskt
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

fridens liljor