Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erica

Ica
Icaicaicaicaica
Acainöt
Nötkreaturavgas
Eravgas
Eravsugnaavgaser
Kvinnahållesinlåst
Iavgaser
Påica
Klipper av sig håret skär av sig håret skär av sig allt




Fri vers av Tarras
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-14 23:33



Bookmark and Share


  Saring
Stark. Bra. Tryck. Gillar.
2012-05-15

  Nanna X
läskig dissekering av ett ord..
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras