Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan

Klippan väntar lugn
på att stegen ska dö ut
Ditt liv, blott en stund




Bunden vers (Haiku) av lenakarin
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-16 17:11



Bookmark and Share


  in effigie VIP
det sköra i det väldiga, eviga....mycket fin
2012-05-17

    ej medlem längre
inget för höjdrädda!
den är bra!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin