Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantsex

Själlöst
Lössläppt
Släpphänt
Händelser
Bakelser
Baklava
Lavalampa
Slampsex
Sextant
Tantsex
Höjdhopp
Fallhöjd
Ner i ett bottenlöst
Själlöst
Mörker
Svartnar
För ögon
Som glittrar




Fri vers av Tarras
Läst 874 gånger
Publicerad 2012-05-16 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg rubrik, snygg disposition och roligt med lavalampan!
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras