Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zzz

köttet brinner och pyr
svärtan gör mig yr

döden tar hus i helvete
jag vet att du är den rätte

är döden en dans
förstörelsens kant
vad är substans
vad är sant

du säger att vi står still i blinda fläcken
du säger att armar längs broräcken

bara varit luckor i tiden
bara varit sår som svider

du nuddar där
jag som skörast är

du ser rakt igenom
och jag ler som om

uppgrävda, sammansnävda, nerkvävda
besvärjelser, bevis, beveklingsgrunder

aldrig existerat








Fri vers av desert star
Läst 245 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-17 05:38



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Texten svider som rök.

Som en del av koden_den negativa sidan_

vem har äganderätten till den?
2012-05-17

  Erik H.J Hultin
De finns en rytmisk säkerhet och genuin självklarhet i de här stroferna. Tycker om hur du väver samman döden, smärtan och kärleken på ett otvingat och flödande sätt. Att du dessutom licksom i förbigående frågar dig vad sanning är, gör inte saken sämre... Tät, koncentrerad, stringent och laddad med känsla! Bravo!
2012-05-17

    L e e
Riktigt bra skrivet!!
2012-05-17

  kerstin skriver VIP
jag tycker om rytmen och växlingarna i innehåll.
favoritpassagen är denna:

// du säger att armar längs broräcken

bara varit luckor i tiden //

snyggt!
2012-05-17

  Helene Bohlin Lelle....
Denna gillar jag...Bra skrivet!!!!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star