Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängnad Anna och Erwin.


Kärlekens beskyddare


Ni två, kärlekens bärare,

-Håll era händer tätt sammanflätade
för Kärlekens Beskyddare
håller sina händer över era

Beskyddaren är
tron när ni tvivlar
hoppet när ni famlar
kärleken när ni fryser

Ert kärlekslöfte pulserar av liv,
likt era hjärtans ihärdiga slag
förenar det er med livet själv




Fri vers av waileth
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-02-01 16:09



Bookmark and Share


  Ruth-Louise
Storasyster...!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth