Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från i måndags



Kärlighet är ett vackert ord. Jag ska bli poet när jag blir stor.
Utan rim och ranson ska jag skriva och
skrika tills jorden blir röd där jag bor,
ett bevis på kärlekslängtans kraft som varar i evighet. Amen.
Aaa..men om allt står still,
då flyttar jag en gång till.




Fri vers av waileth
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-02-01 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth