Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kontakt bar!


Förlorad

Som uppslukad av tid och rum

Svävar någonstans ute i det blå

Som i en annan värld


Förlåt

Men är det mig som ni försöker att nå

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte hörde

vad ni sa

Stod visst här och bara dagdrömde mig bort lite

Så nu kan ni vara så vänliga att upprepa det

som ni sa

så är ni snälla?!

Ja, då blir jag glad...:))

Inte kontakt bar!

Ken Cassel
18/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 15:06



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Halllåååå Hallåå
Var är du?
Är du kär?
Inget svar!
Du är där.
Men inte här.
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel