Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver få vara ifred

den plats jag är på är snart borta
mötena med dig var alldeles för korta

dina ögon dina läppar din mun
i din famn jag kände mig tunn

luft utan att andas
känslor som i mig blandas

du tindrade framför mig
jag var helt förlorad i dig

du öppnade i mig en gömd plats
jag söker ett ord en sats

jag behöver lämna mitt förflutna bakom mig
så att jag kan ägna mig helt åt dig



Jag behöver få vara ensam ett tag
jag vill ju känna kärlek en dag




Fri vers av t_belle
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle