Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är frihet och ledarskap

Hade en god diktator kunnat vara
möjlig ?

När en fredlig demokrati
Kan vara lika ond som en elak sådan

För vi skyller ju på samma personer
När vi väljer hysterin...?


Frågan är även så
Fast vi vet att de ljugit vilka nu den än är
Säger vi att tyvärr är det så med politiken
Och att vi kan ändra det nästa period
Precis som om inget hade hänt

Nej vissa saker borde vara straffbara även för
vad de vill kalla för oss och våra tankar

För det är igentligen inte det vi valt, inte vad de säger i alla fall
Eller vad vi väljer att dölja






Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi