Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

 

En doftblandning
bestående av hundbajs och ruttnande växter
når min näsa och borrar sig djupt in i mitt sinne

För att tränga bort kväljningarna tvingar jag mig
att se det som ett gott tecken

Ett tecken på att våren sakta men säkert nalkas




Fri vers av Fialotten
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-02-01 21:10



Bookmark and Share


  panikglädje
vid Svartån antar jag?
Känner väl igen mig i dina ord och hoppet om våren väcks verkligen!
:)
2006-02-05

  Göran Byrén
jag älskar den doften ... DET ÄR VERKLIGEN VÅRDOFT

du har fångat sting-njutet bra
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten