Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha min frihet


säger en medan en annan säger

att han inget mer än allt annat vill ha

en hjärtevän

Och det ända ifrån början

Vill inte längre vara ensam

Ligga och sörjan och ensam behöva sörja

Vill bara ligga där med sin älskade på en havsseglare

på böljan den blå

Och med vågorna som kommer och tar de fram i den så

vackra skärgården

så kan det väl knappast bli mycket bättre än så

Och älskling, min!!!

Hej och hå!

Hej vad det går...


Jag vill bara ha min frihet, säger en...

Ken Cassel
20/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel