Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvind

idag skrek jag
utan versrader
utan avslut

och andningen
jagade mig mellan
korridorers väggar
luftrörs utvägar
och invägar

att inte få luft
fastän man lever

att dö kanske är
den sista befrielsen

att se blodet
rinna ur armen
får mig att tro
att jag lever

och adrenalinet
som pulserar
sjunger hymner
för mig

bara för mig











Fri vers av desert star
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-23 02:31



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Stark och levande mitt i sin skrikande desperation, hoppas för mitt liv att allt inte är självupplevt..
2012-05-23

  Brachmin
Sehr gut, ich mag dieser Text.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star