Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag inte vet om, eller känner till, bryr jag mig inte, så mycket om


för av det så lider jag ju inte utav

Men ändå så står jag här nu fundersam

För är det någonting som jag bara har missat kanske?

Hm!

Har jag kanske missat en oktav

För har alla mina egna funderingar nu, tagit mig själv

i besittning

och gjort mig till min egen lilla slav

För jag vill ju veta om allt, om allt, och alla

Och jag vill veta det nu

För jag vill veta om det är någonting tråkigt

eller om det är någonting kul

I vilket fall som helst, så vill jag få veta

om du är snygg eller ful

Ja, jag vill få veta om allt som bara är

värt att veta

För med mycket information inom sig, kan man bli

den där förberedda

i många olika situatoner

Och det i både goda som dåliga sådana...

Ken Cassel
24/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 15:59



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ja ser ut som en söt ko. :)
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel