Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackelerad ung man i vassa skärvor på badrumsgolvet



Sprucken badrumsspegel
han drunknar i skärvor fint och städat
upplockade glasbitar, räkningar på bordet
som för att säga:
”här har du det; din ordning och mitt liv”
överfylld vatten- och matskål till katterna
en dubbelsäng med ingen i
bara glasskärvor finns kvar av honom,
inte ens hans sju olika biblar finns kvar
(men han kommer hem igen, säger de,
det är bara en tidsfråga)
Jag önskar att han var här nu fast
mest av allt önskar jag att han vore lycklig.




Fri vers av fridens liljor
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"överfylld vatten- och matskål till katterna
en dubbelsäng med ingen i"

oj. vilken kärna. tack.
2012-06-02

    tehdog
”här har du det; din ordning och mitt liv”

well put!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

fridens liljor