Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är den här... våren


.:Vårtecken:.

Droppar svälls, ögon rinner.
Snoppar ställs, tankar brinner.
Kroppar rister, sexuallivet lär.
knoppar brister, våren är här.




Fri vers av Q999Q
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-02-02 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick