Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Din strand, mitt hav:.

Försök du själv att hitta balansen på ett liv i storm och nyckfulla vågor.

Försök du själv att hitta svaren på krokiga och svarslösa frågor.


Sitt inte och tyck till om andra långt upp på din trygga strand.

Alla har det inte som du, alla har inte frågan och svaret i samma hand.




Fri vers av Q999Q
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-02 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick