Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då livet kom ikapp flykten


.:Den ihåliga lönnen:.

Dimslöjor äter sig genom luften, vindar ger sig ton i den döda och ihåliga lönnen.

Dagen vänder sig självt ut och in, här är platsen för de som har tappat tron på drömmen.

Där vatten är lika tjock som olja, där solljus inte blir mer än en beige soppa.

Där pupillerna sväller tills de brister, där skuggorna bara växer, går inte att stoppa.

Där andetag smakar kol där tungan känns som glöd och där din andedräkt ännu osar av lögnen.



Den världen är här i mig, sa pojken som vuxit fast i den döda och ihåliga lönnen.




Fri vers av Q999Q
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-02-02 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick