Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglabarn

allting är klätt i sammet
jag drömmer om barnhänder
änglabarn

det bodde en gång ett barn i min blick
nu bor där bara katastrofer

människor som
utställningsobjekt
i glasmontrar

svarta floder ur munnarna
ängelns vinge rödprickig
guldet sinar i brunnarna
huden lika spröd som stickig
rodnader, förkolnader
mina ögonvitor blodsprängda
jag blir hög av syre
livet skrämmer mig
underverket skrämmer mig
urkraften
och själen som ett gigantiskt urverk





Fri vers av desert star
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-25 15:32



Bookmark and Share


  Wallpaper punch
tycker mkt om
2012-05-26

  Erik H.J Hultin
Vackert! Gillar den skapra konstrasten mellan den spröda och ömsinta inledningen med sina sammetsdrömmar och änglabarn och avslutningens svarta floder, själens gigantiska urverk. Utrycksfullt och dynamiskt bildspråk!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star