Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biatch

Jag är hans njutningspool

Vem fan knullar av kärlek?




Fri vers av widmark
Läst 903 gånger
Publicerad 2006-02-02 09:19



Bookmark and Share


  Duva
grym...
2006-02-02

  Stefan Ek
provokativ, får mig att hata kvinnor :P
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark