Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

går med henne i en snöig allé
hennes röda kappa lyser mot hennes vita hud
och det är som det brukade vara på vardagarna förr
när livet jublade i våra hjärtan
vi ställer oss framför ett träd
plötsligt blir allting mer stilla
ett askregn faller

min mamma ger mig nya ögon
gråskalorna justeras

konturer framträder
ett vitt ljus leder mina händer
till att finna den perfekta ljusstyrkan
den perfekta balansen i bilden
skönhetsrus





Fri vers av desert star
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-27 21:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vacker i ord som känsla, man medrycks i dess emfasering
2012-06-03

  Suzja
Denna underbara kännsla!!! Jag kände med dig.
När livet jublade i våra hjärtan
Är så fint beskrivet!
2012-05-29

    L e e
Jag ville läsa mer av din text! Kändes som om även jag var där.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star