Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vodoo doll

badar i kamomill magnolia vanilj
allt för att få kyssa dina läppar

du säger att vi borde skiljas åt
och lyssna på sorglig musik

du ska sluta berätta om dina drömmar om mig
och hur mycket du vill hålla om mig

du säger att det räcker för dig att veta att jag existerar
någonstans norr och öster om dig
att en timme med mig hade varit den mest perfekta i hela världen

du drömmer om mitt namn ingraverat i en klocka
att tiden rinner ut

bröstet är fyllt av fjärilar

jag vill skapa världen med dig
göra allting nytt

väcka livet till liv
öppna ögonen

sluta tvivla
våga lyfta från marken

har aldrig haft den här smaken i munnen

men du är med henne nu
och jag sitter här ensam

som en vodoodocka
du leker med








Fri vers av desert star
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-27 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns dock en vodoodocka som kan nyttjas för att få killar att bli förtrollande kära, förtrollande åtråfyllda, så att de inte vill något annat än att vara med den som styr trolldomen:)

hursomhelst, bra starkt samt tragiskt skrivet
2012-07-01

  Ninananonia VIP
Speciell och berörande..
2012-05-31

  edikt/Benedikte
"du säger att det räcker för dig att veta att jag existerar
någonstans norr och öster om dig"

Mycket fint formulerat!

B
2012-05-28

    nånja
En personligt berättad, men som många känner igen sig i ändå.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star