Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar upp av att klockan slår sex på morgonen


en måndag

Dags att åter gå upp igen

Stiga upp efter helgen

Brer mig genast några snabba smörgåsar som jag

tänker ta med mig

till mitt jobb

tillsammans med en kopp Te

Men först så ska jag hälsa på alla mina arbetskamrater

när jag kommer till jobbet

innan jag doppar mina smörgåsar i lugn och ro helt ifred

Men innan jag doppar mina smörgåsar så tar jag alltid

bort kanterna

Kanterna kastar jag alltid till fåglarna

Älskar deras kvitter

Tycker om att dom finns med

Ja, det skulle kännas jättenaket utan några fåglar

som kvittrar

i vart och varannan liten buske eller träd!

Vaknar upp av att klockan slår...

Ken Cassel
28/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 22:56



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Utan pippi går inte.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel