Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har letat överallt efter dig


Så vart är du nu någonstans

Ja, jag har tittat under varje sten

Tittat fram bakom varje hörn, med ett endaste

stort leende på mina läppar

Men vart jag än har tittat fram, så har jag bara stött på

en och annan törn

Aj!

Det där gjorde ont ju

Så det är knappast dig som jag älskar eller söker...


Jag har letat överallt efter dig och lite till

Du är en helt underbar tjej

Du som är mig så lik

Lika barn leka bäst

Och om du nu finns till, så var då så god

och ge mig en liten chans

En chans till en riktig kärleksfull romans


Men nu är den stora frågan

Vart är du någonstans

Slå mig en signal och jag lovar att du får svar

Ja, jag slänger mig genast på telefonen

Mobilen....


Hallå där!

Ja, du

Jag har letat överallt efter dig

Vart har du hållit hus?

Ken Cassel
30/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-30 18:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
du skriver så gulligt så jag blir glad varje gång, nästan :)
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel