Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsöken

Hukad i skymningens dunkla sken
Det var då jag visste att du var ensam.
"Det är kallt i öknen", sa du

Stirrar ut över asfaltens horisont
"Det är vackert i öknen", sa jag

Med din brinnande blick
Likt flammande blod
Du ser på mig


Jag har aldrig någonsin gråtit av att se dig le
Nu flödar isblå tårar ned för mina kinder
Din kropp värmer min själ
I ändlös längtan


Det här är för dig, det här är för mig
Om oss, vet ingen
Ingen ser, ingen annan än mig




Fri vers av Mist
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-30 18:51



Bookmark and Share


  Caroline Lind
Tycker om "om oss vet ingen" :) super!
2012-05-31

  Silverstripe
Du använder språket jättefint!
Väl avvägda rader
med ett inbyggt lugn
men ändå fyllt av känslor
2012-05-30

    ej medlem längre
Fantastiskt fin text! Gillar. Mycket.
2012-05-30

  surface to air
Vet inte vad det är med texten men den värmer mig! Jättefin
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mist