Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letade efter någon att prata med

Jag ringde ett samtal
---
Lyssnade på hur du inte hörde mig ringa
men vägrade att svara
inget svar

Jag skrev en bokstav som sökte ett ord
hur konsonanterna dansade runt
men vägrade att svara

Tekniken har drivit oss längre ifrån varandra
Våra ord hade det svårt att nå, att höra dig säga:
De fem ord som jag behövde mest.

En signal
rinner ut
fastnar inte i telefonen
Den ringade tonen
Satte sig i mitt inneöra
satte sig längst in i hjärnan
ett tyst eko
som sa:
njut av tystnaden!




Fri vers av snej
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej