Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Incubus

Alexander mc Queens Kate Moss hologram

ditt fantasifoster
din gudinna
din incubus

ditt liv cirkulerar runt:
sex russin till lunch
att försöka undgå kamerablixtar
hennes hår tvinnat mellan 2 fingrar

hon snurrade världen i sin bröstkorg
hennes hår var norrsken
hennes blodådror var åskblixtarna på himlen
hennes hud lika len som atmosfären
hennes ögon djupare än alla sjöar tillsammans

hon var solen som födde ny jord
i raseri över att vara vakuum

hon var jorden som bar ny frukt
i tacksamhet över att vara till

till livet
vill jag säga
tack







Fri vers av desert star
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-01 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star