Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirage


En hägring

En illusion

En förtjusande oas

Och där sitter du så lycklig och glad och sjunger

så vackert för dig själv

Blir så tagen att jag springer fram med en torr strupe

och trötta ben

Men väl framme så bara förvinner du i fjärran

För du bara flyr din kos

Och där står jag ensam kvar i den så heta öknen och mår

mer dåligt än bra...

Mirage!

Ken Cassel
1/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-01 17:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vilken tur att den var bara en illusion :)
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel