Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ande

Jag är nattens
Ande
Som vandrar runt i
Galenskap
Och ändlöst sökande
Efter
Dagen som gömde sig djupt
Borta
Så som ljusa bågar av glöd




Fri vers av snej
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-06-01 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej